Zoek je vakantie

All Inclusive Marmaris Hotel en Resorts

MMMMMMMMMMarmaris is echt een prachtige badplaats aan de Lycische Kust, met top de populairste bestemming voor All Inclusive vakantie reizen.
In Mamaris draait het om genieten, ontspannen, uitgaan en het strand! All inclusive vakantie vieren in Marmaris betekent onbezorgd genieten van een compleet verzorgde reis. Marmaris is schitterend gelegen in een mooie groene baai. De stranden zijn breed, de boulevard is bruisend, de hotels en resorts de beste in de wereld en het oude centrum is heel gezellig.!
Kortom, Marmaris is de absolute nummer 1 bestemming van Pleuntje voor een ontspannen all inclusive vakantie waar u onbezorgd van kunt genieten omdat alles voor u geregeld is.
Pleuntje heeft de top 5 All Inclusive Marmaris hotels gevonden voor u!

Hoe dan..
nou gewoon, door 12 bekende vergelijking en beoordeling-sites te onderzoeken en de absolute top te selecteren, zodoende is mijn beoordeling gebaseerd op minimaal 100 beoordelingen per hotel...lekker toch..
De goedkoopste reisaanbieder blijft een momentopname, wel heb ik de betere en goedkoopste voor u geselecteerd, kijk, vergelijk en boek!

Fijne vakantie!


donderdag 19 januari 20017

AllInclusive Club Turban Marmaris , voor het hele gezin.

AllInclusive Club Turban Marmaris, voor het hele gezin.
Net een Sprookje ..

Wat een luxe en compleet hotel!
En de ideale ligging, direct aan de Baai van Marmaris

Voor wie
De uitgebreide faciliteiten zijn voor jong en oud en de vele familiekamers, maken Club Turban een aanrader voor het hele gezin!


club turban, hele gezin, all inclusive Mamaris
Ligging:
Direct aan zee, aan een prive-strand en ca.. .. 5 km van Marmaris en 3 km van Içmeler.

Sport:
Diverse sport-activiteiten (zoals beachvolleybal, tafeltennis, tennis (verlichting tegen betaling), minigolf en biljart).
.
Pleuntje geeft een 9--
Ligging 9,3
Service 8,5
Prijs / kwaliteit 8,5
Eten 7,5
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 9
Deel dit TOP Hotel   Bookmark and Share

Beste reisaanbieders:
Al vanaf  399!!!

Elmarreizen.nl: Club Turban
Corredon: Club Turban


.

Copyright Text